Pjkita > Food & Drinks

z123

Online Bar

Online Bar has been around since the early 90s. They are celebrating their 27th year this year. Known for their friendly services, good music and legendary drinks, it’s a favorite chill-out spot for all.


FIND OUT MORE>

z123

Food Court Seksyen 14 PJ

Dalam PJ ni memang senang nak cari makanan, tapi nak cari yang harga mesra poket tu boleh jadi isu. Jangan risau, PJKITA akan tolong korang hari ni! Food Court di Seksyen 14 ada banyak pilihan makanan dari masakan kampong sampai masakan padang pon ada. Yang penting, poket tak nipis. Jadi kalau tak percaya, korang boleh […]


FIND OUT MORE>

z123

PJ Nasi Lemak

Baru-baru ini TIME Magazine dah senaraikan nasi lemak antara 10 sarapan sihat. Bukan setakat sarapan, pagi, petang, siang, malam orang makan nasi lemak. Kami kongsikan beberapa tempat kegemaran pemburu nasi lemak yang famous dalam PJ. 1. NasiLemak Village Park – ada yang panggil Nasi Lemak Lofa. Kenape eh? Haha. Ntah la. Tapi yang pasti nasi […]


FIND OUT MORE>